Vindskydd Porsche Boxster 987

Vindskydd till Porsche Boxster 2005-2011.

Vindskydden är modellspecifika, med mycket hög kvalitet och god passform till standard fabriksmonterade störtbågar. Vindskyddet är designat utifrån Boxsterns specifika kaross och former, något du sällan finner hos andra vindskydd, vilket ger känslan av orginaltillbehör.

Vindskyddet är designat för att hålla i många år. Materialet är många gånger starkare än glas. Fästbanden är dimensionerade för att hålla vindskyddet på plats i mycket höga hastigheter. Skyddet monteras på nolltid, utan att göra hål eller annan åverkan på din Porsche Boxster 987.

Passformen är perfekt, och skapar inte gnissel eller vibrationer. Kan lämnas i bilen året om, både när taket är upp- eller nerfällt. En snabb avtorkning med en fuktig trasa håller vindskyddet i perfekt skick året runt.

Pedagogisk monteringsanvisning (inkl bilder steg för steg) på svenska medföljer.

OBS! Vindskydd monteras så att det stolarna inte kan ställas i det absolut bakersta läget. Dvs, nackstöden kan INTE nå hela vägen tillbaks till störtbågarna.

Vindskyddet kan fås i Klart eller Tonat utförande. Den klara varianten ger kristallklar sikt bakåt medan den tonade kanske passar bättre tillsammans med dina övriga fönster.

Normal leveranstid: 1-3 dagar

 kr

Klart vindskydd [+2,995.00 kr]

Tonat vindskydd [+3,245.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Kort produktinfo

Årsmodell 2005-2011. Perfekt passform. Montering utan att borra hål eller annan åverkan. Klart eller Tonat…

Ytterligare information

Vikt3 kg
Mått100 × 45 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd Porsche Boxster 987”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + fem =

Du kanske även gillar…