Erbjudande!

Rengörning av tyg-sufflett

(2 omdömen från kund)

Meguiar’s Convertible Top Cleaner för en snabb, effektiv och lätt rengöring av cabriolettak i tyg, (ej för vinyltak, det finns medel för detta näst längst ned i produktlistan).

Den här milda men effektiva rengöraren avlägsnar föroreningar och smuts som hårt vatten, fågelspillning och oljerester utan att torka ut cabriolettaket.

Meguiar’s Convertible Top Cleaner avlägsnar också mindre rostfläckar och efterlämnar en fräsch nykänsla för att få din sufflett att se så bra ut som möjligt.

Impregnera sedan din tygsufflett med detta impregneringsmedel (klicka på denna länk för att komma direkt till impregneringen).

Storlek: 473 ml

Se fullständig videobeskrivning på fliken Video nedan.

199.00 kr

Artikel: cabriolet_sufflett_rengoring_meguiars_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Snabb, effektiv och lätt rengöring av sufflett i tyg, (ej för vinyltak)…

Ytterligare information

Vikt1 kg
Mått15 × 15 × 30 cm

2 recensioner av Rengörning av tyg-sufflett

  1. Björn Olsson

    Mycket bra produkt. Då fåglarna verkar vilja använda min cabriolet som sin toalett var tyget ganska ingrott med smuts och fläckar som inte gick bort i en vanlig tvätt. Detta medel gjorde dock susen, cabben ser ut som ny. Dessutom är det drygt och kommer att räcka till många framtida tvättar.

  2. Ann-Charlotte Molin

    Fantastiskt bra och ger ett gott resultat. Mycket lätt att använda med tydliga instruktioner.Taket känns mycket fräscht efteråt. Drygt att använda och därmed billigt eftersom det räcker till mer än en gång.

Visa recensioner på alla språk (3)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 6 =

Video

Du kanske även gillar…