Samling med fler än 700 klassiska ölburkar

Begärt pris: 16 995 kr

En samling av klassiska, mestadels 1970-1980 tals, ölburkar i perfekt skick. Fler än 700 burkar i samlingen! Noggrant och försiktigt avtorkade och inplacerade i sina för ändamålet specialbyggda trähyllor (ingår i priset).

Kanske kan samlingen bli ett exotiskt och udda inslag i ditt garage, replokal, musikstudio, man- eller girl cave? De tar inte så mycket plats i anspråk när de står uppradade i sina hyllor.

De säljs endast alla tillsammans, och eftersom en försäljning kommer skapa ett djupare hål i min själ, så säljer jag dem helst inte alls. Men allt har sitt pris, och kanske är detta det pris som kunde möjliggöra att de får en ny passionerad ägare.

Vänligen notera, jag skickar dem inte till en köpare. Det är nödvändigt för dig att komma hit och hämta dem alla på en gång, inklusive de tillhörande hyllorna.

Om du har frågor, vänligen kontakta säljaren på uppgifterna nedan, före det du planerar att komma och kika på dem.

Kontaktuppgifter till ägaren:
Namn: Peter Svensson
Telefon: 070-228 28 56
e-mail: peter@selmatore.com

Denna annons är skapad av personen som anges i kontaktuppgifterna ovan. Toplift har inget som helst ansvar för informationen eller bilderna som ges om fordonet. All information i annonsen är säljarens ansvar.

Slut i lager

16,995.00 kr

Artikel: classic_beer_cans_for_sale Kategori: Taggar: , ,

Kort produktinfo

Vill du bli ägare till Sveriges kanske finaste samling med gamla klassiska ölburkar? Över 700 stycken fint presenterade i specialtillverkade trähyllor…

Du kanske även gillar…