Ny design av SmartTOP till Peugeot 307 CC och 308 C

Den nya designen av SmartTOPen innebär att den nu är mindre och tunnare och därför ännu enklare att installera i bilens trånga utrymmen. Två LED-lampor visar nu status information och hjälp under installationsprocessen.

Klicka på nedan länkar för att läsa alla funktioner du får med en SmartTOP till din Peugeot.

Läs mer om SmartTOP till Peugeot 307 CC genom att klicka på denna länk.

Läs mer om SmartTOP till Peugeot 308 CC genom att klicka denna länk.

Priset för en SmartTOP till Peugeot 307 CC och 308 CC är 3395,00 kr inkl. moms.

SmartTop finns även till följande bilmärken: Alfa, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Ford, Infiniti, Jaguar, Lamborghini, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Volvo and VW.

Om Toplift

Toplift grundades 1998 med en ide om att erbjuda hardtoplyftar till ägare av Cabriolet eller Roadsterbilar. Genom åren, har vi funnit att Cabriolet och Roadsterägare även har andra specifika behov på visa områden, såsom vindskydd, manövrering av tak/sufflett och fönster, bilvårdsprodukter för suffletter, och Hardtop lyftar. Eftersom Cabriolet och Roadsterägare I gemen ofta har en stor passion för sin bil, finns även andra gemensamma behov med andra som har stor passion för sina fordon. Exempel på dessa områden är förvaring av fordon inomhus eller utomhus (skräddarsydda biltäcken) eller nya skräddarsydda bilmattor. Gemensamt för alla produkter som Toplift erbjuder är att de skall vara “av allra högsta kvalitet, med suverän passform och goda möjligheter att personifiera”.

De huvudsakliga marknaderna som Toplift verkar på är de Nordiska länderna (Sverige, Norge, Danmark och Finland), men även kunder i övriga Europeiska länder är mycket välkomna.

Genom att vara i kontinuerlig kontakt med Cabriolet och Roadsterägare, får Toplift kunskap om vanliga behov och individuella önskemål, vilket ger oss möjlighet att fortsätta finna och utveckla nya unika specialprodukter för alla som gillar körning under bar himmel.

Kontaktuppgifter till Toplift AB:

Peter Svensson / info@toplift.se / Tel 0304-434 34 / Mobil: 070-228 28 56