Vindskydd till Alfa Romeo Spider 916, 1994-2006

(1 customer review)

Använd ett vindskydd till din Alfa Romeo Spider 916 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Alfa Romeo Spider 916, år 1994-2006, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på ca 30-60 minuter genom att skapa två hål för infästningen i sidorna bakom förarstolarna. Börja med att placera vindskyddet med fästet på hyllan baktill. Håll sedan vindskyddet i den höjd du bedömer vara korrekt (se även bilderna som lite guide). Markera sedan med en penna vart hålen skall sitta. Använd en skalpell eller motsvarande för att skära ett kryss i klädseln just där borrning skall ske. Använd sedan först en tunn borr för att borra hål. Byt sedan till ett kraftigare borr och borra igen för att öka hålets storlek till den diameter som behövs för infästningen (jämför borr med infästningen). Sedan monterar du infästningen genom hålet och sätter på brickan från baksidan och slutligen skruva fast muttern utanför brickan. Sedan är du redo att montera vindskyddet på plats. Se alla bilder till höger för hur monteringsprocessen går till.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över monteringen (samma som du ser här intill). Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Röd ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,895.00 kr

Artikel: vindskydd_alfa_spider_916_dcas_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Alfa Romeo Spider 916 år 1994-2006. Du behöver göra två hål för infästningen.

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått90 × 45 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till Alfa Romeo Spider 916, 1994-2006

  1. Arne Nilsson

    Det verkar vara ett gediget vindskydd jag har erhållit…

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Du kanske även gillar…