Bagageväskor till BMW Z4 (modell E89)

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 7 kundrecensioner
(7 omdömen från kund)

Reseset med tre skräddarsydda väskor för BMW Z4 (modell E89). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med tre olika väskor; en för den nedersta facket i bagageluckan och två som placeras ovanför den första. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 116 liter bagage i dessa väskor. De större bagageväskorna har utdragbart handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor med sömmar i silvergrå. Ca 4 veckor med sömmar i röd eller mocka färg.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna

Röd färg på sömmarna

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna
Röd färg på sömmarna

4,295 kr

Artikel: bagagevaskor_bmw_roadster_z4E89_ikbr_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din BMW Z4 modell E89. Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt12 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

7 recensioner av Bagageväskor till BMW Z4 (modell E89)

  Visa recensioner på alla språk (14)

 1. Betygsatt 5 av 5

  David Asphage

  Mycket fina väskor som passar perfekt i bagaget. Packningen maximeras verkligen. Det får även plats en jacka eller två över väskorna längst in där nätet är, och kanske ett extra par skor längst ut, eller varför inte en liten shopping påse från vingården eller liknande.
  Väska nr3 är lite svårpackad, vad ska man ha i den, badkläderna kanske?

 2. Betygsatt 5 av 5

  Ulrika Aldefelt

  Mycket fina och rymliga väskor som passar perfekt i bilen. Trevligt och personligt bemötande på Toplift. Dessvärre var leveransen tre veckor i stället för två vilket gjorde att vi fick åka på bilsemester utan dessa fina väskor. Det var synd men vi är mycket nöjda med köpet och hur det har hanterats!

 3. Betygsatt 5 av 5

  Jim Halstead

  Peter,
  Z4 bagageväskorna anlände idag. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på materialet och hur de passar i bagageutrymmet. Själva inköpet var mycket smidigt och din respons mycket god.
  Tack så mycket.
  Jim Halstead (USA)

 4. Betygsatt 5 av 5

  Synnøve Høiby Kveta

  Hei Peter
  Fikk våre kofferter i går 6.september. Vi hadde kunnet fått dem dagen før, men var ikke hjemme. De ser jo flotte ut, og vi gleder oss til å bruke dem.
  Leveransen gikk smertefritt for seg. Takk for god service.
  Vennlig hilsen
  Synnøve Høiby Kveta

 5. Betygsatt 5 av 5

  Bryan Hoag

  Jag verkligen älskar dessa Z4 väskor. Perfekt användning av utrymmet med taket fällt. Väskorna är rejält konstruerade. Peter på Toplift var utmärkt att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

 6. Betygsatt 5 av 5

  Johan Halvardson

  Passade perfekt i vår Z4!
  Dessutom bra kundservice som innefattade hemlighållande av hustruns födelsedagspresent!

 7. Betygsatt 5 av 5

  David Brown

  Excellent cases, fit perfectly. Well constructed, fast delivery and Peter keeps you updated on progress.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + tretton =

Du kanske även gillar…