Vindskydd till Saab 900 typ 2 och 9-3 typ 1, 1994-2003

(16 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Saab 900/9-3 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Saab 900 Cabriolet typ 2 (inte den allra första modellvarianten) och Saab 9-3 Cabriolet typ 1 (inte den senaste modellvarianten) årsmodell 1994-2003. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Du behöver göra två hål i sidorna på bilens inredning. Det är en ganska enkel process; först markerar du försiktigt med en penna vart du behöver göra hål för att hålla vindskyddet på ett bra sätt. Därefter borrar du försiktigt ett hål (11 mm borr) på denna plats. Skruva in de nya infästningarna i hålen. Sedan är du redo att montera vindskyddet på plats, genom att släppa in de fjädrande skjutpinnarna in i de nya fästena du precis skapat. Missa inte den fullständiga videobeskrivningen av vindskyddet, inkl montering nedan (se en av flikarna under produkten). 

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: Helsvart vindskydd finns normalt i lager.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Grå ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_saab_classic_900/93_dcsc_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Saab 900 Cabriolet (typ 2) och 9-3 (typ 1), årsm 1994-2003. Fjädrade skjutpinnar passar i de två hål du gör…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 10 cm

16 recensioner av Vindskydd till Saab 900 typ 2 och 9-3 typ 1, 1994-2003

 1. Anders Larsson

  Är hur nöjd som helst, äntligen lugn och ro i cabben efter 8 år. Blev så nöjd så jag beställde golvmattor till cabben av bara farten :). Toppenbra kvalitet och passform. Dessutom det billigaste som jag hittat så kan stark rekommendera detta vindskydd. Snabbt och smidig leverans på det så toppen betyg från mig.

 2. Anders Larsson

  Jättetrevlig kontakt och verkligen enkelt att montera.
  Måtten på filmen stämde bra överens med de mått jag har på min bil. Jag tog dock en 10mm borr så att jag kunde gänga in plasthållaren i sidan på bilen.
  Jag rekommenderar verkligen både den här produkten och firman till andra köpare.
  Och för er som undrar så är det inte jag som lämnat det andra omdömet. Det är en märklig slump att båda recensenterna bär ett så vackert namn 😉

 3. Christine Wikstrand

  Jättetrevlig kontakt! Lättmonterat och mycket effektivt. Fungerade toppen. Snabb och bra leverns. Nu kan jag åka nercabbat! Super! Rekommenderar firman och produkten.

 4. Hans-Frederic Blad

  Tusen tack Peter och Toplift. Supernöjd vindskyddet håller vad ni lovar. Bra emballage och kom tidigt. Handlar lätt hos er igen.

 5. Tor Jonson

  Detta vindskydd var helt underbart, det blev väldigt mycket behagligare att åka nedkabbat. Draget på ben och nacke upphörde nästan helt. Trots en plötslig ingivelse gick köpet väldigt smidigt. Vi var välkomna redan samma dag och fick med oss vindskyddet direkt av servicevänlig personal.

 6. Janne

  Snabb och bra leverans.

 7. Stefan Svensson

  Beställt, köpt, hämtat, monterat och provkört ett vindskydd till min Saab 900 Cab -97. Jösses vilken skillnad. 100 knyck och absolut inga problem. Gjorde stor nytta!
  Mycket nöjd med kvalité och proffsigt bemötande vid hämtning!
  Rekommenderar Toplift!

 8. Klas Linnerborg

  Jag goooglade efter vindskydd till min SAAB 9-3 Cab en fredagkväll. Hittade Toplift och ringde för information. Peter svarade fast det var sen fredag. Fick den info jag behövde, la beställning och efter två arbetsdagar hade jag fått mitt vindskydd. Bra leverans, lätt att montera. Blev super bra. Tack Peter och lycka till.
  Ni fattar.. jag rekommenderar Top Lift.

 9. Stefan Andersson

  Tack för ett bra bemötande och snabb leverans passar perfekt mvh Stefan

 10. Micke Lindström

  Snabb leverans och det ser bra ut, känns gediget. Har inte monterat det ännu men ska nog inte vara något problem. Kan tycka att en borr eller hålmall borde vara med. Måttangivelsen i videon är lite diffus.

 11. Hans Lindbäck

  Mycket snabba svar på mail när man funderat över något. Ser gediget byggt ut. Lite försiktig som man är så tejpade jag på gaffatejp på sidopanelerna innan jag ritade kryss enligt måtten från videon. På det viset riskerar man inte att repa eller kladda på fel ställe. Sen måttade jag in skyddet mot mina kryss och tryckte ut pinnarna för att få en markering på tejpen.. det stämde på millimetern. Borrningen kändes nervös innan man börjat. Hade ingen Ø11 så jag tog en Ø10mm borr och gnagde sen upp hålet med en 12mm konisk roterande rasp/fil. Den medföljande kontramuttern behövs sannerligen inte, bussningen sitter som berget ändå.
  Mycket nöjd.

 12. Peter Stefansson

  Tack Peter och Toplift för en bra affär och trevligt
  bemötande. Rekommenderas varmt.

 13. Patrik Torstensson

  Bestämde mig på söndagkväll att det var dags att hitta ett vindskydd till saab 9-3 cab. Hittade toplift och klickade hem det. På onsdagen var vindskyddet hemma och monterat! Snabb leverans och bra kvalité på skyddet.

 14. Saab-Cabåkaren

  Perfekt och smidigt vindskydd. Lätt att sätta dit och ta bort och lägga i väskan som kan förvaras i bagage utrymmet.

 15. Ole Jakob Skovli

  Det var enkelt å handle i butikken. Vindskjermen kom raskt hjem. Den var enkel å montere etter anvisning på videoen (må bare være litt nøye så de to hullene kommer på riktig plass) og ser ut til å være av god kvalitet. Jeg anbefaler både vindskjermen og butikken.

 16. Christian Ekberg

  Mycket bra kommunikation och service. Gav mersmak så fler saker beställdes… 😉

Visa recensioner på alla språk (30)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − två =

Video

Du kanske även gillar…