Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 montering utan borr

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Generation 5) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 2005-2015 (Gen 5), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. De främre fästena vilar på panelen under där de främre säkerhetsbältena kommer ut. De bakre fästena vilar på sidopanelens kant. Vindskyddet säkras med fyra fästband, två som går till bilens sätesbelteshållare i baksätet och två som fästs under sidopanelen i baksätet. Se bilder.

Vänligen observera att det finns en annan modell av vindskydd till Mustang Cab 2005-2015 (Gen 5). Detta vindskydd behöver monteras genom att borra hål i bilens sidopanel för att där montera två fästen som håller vindskyddet. Vissa tycker inte att det känns bra att borra i sidopanelen, medans andra inte har några bekymmer med detta. Vindskyddet som behöver borr är lite billigare och kan vara ett gott alternativ med. Se denna länken ifall du tycker det är en bättre lösning för dig, eller inte.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Ja, vindskyddet får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Detta vindskydd finns vanligen i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang5_ejborr_scfm_001 Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 2005-2015 (Gen 5). Specialversion som monteras utan borr…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått110 × 60 × 15 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Vindskydd Ford Mustang Gen 5 år 2005-2015 montering utan borr”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…