Vindskydd Ford Mustang 1994-2004

(8 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 1994-2004 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 1994-2004, och är inte en “en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. Det fästes med speciella “armar” in i utrymmet där de främre säkerhetsbältena kommer ut (utan att påverka funktionen och säkerheten med säkerhetsbältena). Detta vindskydd har en sektion som går nedåt i baksätet, och därigenom förhindrar att luft strömmar från baksätet och fram mellan framsätena.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (så är det ofta för eftermarknadsvindskydd, det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: detta vindskydd finns i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

2,495.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang_1994_scfm_001 Kategorier: , Taggar: , ,
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 1994-2004. Smidig montering utan åverkan…

Mer information

Vikt4 kg
Mått100 × 50 × 15 cm

8 recensioner av Vindskydd Ford Mustang 1994-2004

 1. Jonny

  Trevligt bemötande i telefonen. Fick svar på alla frågor.Snabb leverans på det vindskydd som jag beställde.Passade utmärkt och var lätt att montera

 2. Lars Blomberg

  Produkten levererades på 8 dagar – bra. Fungerar jättebra. Suveränt bra pris jämfört med andra ställen jag kollat. Har sett priser på upp till nästan 8000 kronor!

 3. Håkan Johansson

  Mycket trevligt bemötande vid beställning, snabb leverans på vindskyddet till min mustang, jättebra pris. trots de knapphändiga instruktionsbladen och den fruktansvärda kvaliteten på bilderna så lyckades jag montera vindskyddet, jag fick kapa några bultar och vinkla om en del stag.

 4. Micke Norrby

  Lite dåliga bilder men det är inte så svårt att montera.bra paketerat.
  Det har precis plats i skuffen

 5. Kurt Lindkvist

  Snabb leverans på vindskyddet, lätt att montera, funkar som det ska, dessutom bra pris .

 6. Lennart Johansson

  Bra och trevligt bemötande vid beställning och kontakt. Snabb leverans. Instruktionsbilderna är dock undermåliga då det man vill se är i skugga. Lite gissningar och prova sig fram

 7. Peter Svensson

  Hej Lennart,
  Tack för ditt lämnade omdöme. Jag tar till mig detta med instruktionsbilderna, skall förbättra dessa framöver! Tack.
  Bästa hälsningar, Peter

 8. Krister Herling

  En barnlek att montera och passade super bra. Snabb leverans 2-3 dagar. ++++++

 9. Sten Svensson

  Vindskyddet fungerar mycket bra. Tack så mycket Peter för att du monterade vindskyddet når vi var hos deg på Orust för att hämta vindskyddet. Det var topp service.

Visa recensioner på alla språk (16)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fyra =

Du kanske även gillar…