Vindskydd till Lotus Elise 1996 och senare

Använd ett vindskydd till din Lotus Elise för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag. Vindskyddet kan enkelt monteras av när du inte vill ha det uppfällt.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Lotus Elise årsmodeller 1996 och senare, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vi saknar för tillfället bilder på vindskyddet monterat i bilen, så vi kan ge dig en fin rabatt på priset om du kan tänka dig att montera det och sända tillbaks fina bilder till oss. Kontakta oss i sådana fall före du gör ditt köp här i webbutiken på info@toplift.se

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Nej, detta vindskydd är inte vikbart.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 3-4 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_lotus_elise_cab_scle_001 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Lotus Elise, årsmodeller1996 och senare. Reducera vinddraget för en ännu härligare färd och längre säsong…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått100 × 45 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Lotus Elise 1996 och senare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − två =

Du kanske även gillar…