Vindskydd Ford Mustang Cabriolet 2014+

(6 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 2014+ för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 2014 och senare, och är inte en “en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid in i bilens orginalfästen för vindskydd. Om du inte har hål för vindskydd sedan tidigare, monterar du enkelt nya sådana (se filmen på fliken längst ned). Vindskyddet får plats i Mustangens baklucka.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Detta vindskydd finns i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd (+295.00 kr)

Förvaringsväska till vindskydd (+295.00 kr)

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang_serie6_scfm_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet 2014 och senare. Smidig montering utan åverkan…

Mer information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 15 cm

Video

6 recensioner av Vindskydd Ford Mustang Cabriolet 2014+

 1. Jaan Kello

  Fick hjälp av Peter på Toplift att montera vindskydd på min Mustang. Vindskyddet passade perfekt. Trevligt bemötande och kunnig montör. Kan verkligen rekommenderas. / Jaan Kello

 2. Håkan Persson

  Hej Peter.
  Det passade jättebra. TACK!
  / Håkan Persson, Autoexperten Växjö

 3. Per Tylberg

  Peter är mycket serviceminded. Mail med orderbekräftelse, när Toplift lagt beställningen samt när vindskyddet skickats. Enkel installation, 15-20 min. Materialmässigt känns det gediget och rent praktiskt innebär det att med lite solsken är inte 5 grader inte är ett problem.
  Tack Peter

 4. Jörgen Bruér

  Topp Lift är toppen! Superfint vindskydd till min nya Mustang, och till ett pris långt under originalet. Fin service med mail och order/leveransbekräftelse. Snabb leverans också ett plus.
  Tack Peter, jag återkommer gärna!!

 5. Karl Fredmark

  Hallå Peter, jag har nu kört min Mustang 2016 under sommaren och är mycket nöjd med hur vindskyddet fungerar, lätt att ta bort och sätta på bilen i händelse man blir fler eller färre som skall åka i bilen. Jag har ett liknande vindskydd på min Mustang i Florida, men den här konstruktionen är betydligt bättre designad och lättare att sätta på och ta av. Dessutom är den från TopLift betydligt tätare. Tack för en bra service under leveransen, det gjorde ni bra. Mvh Karl Fredmark.

 6. Fredrik Aminoff

  Hej!
  Tack för en service utöver det vanliga, när vi köpte en vindavvisare till vår Mustang. När man blir bemött på detta sätt kommer man gärna tillbaka.

Visa recensioner på alla språk (10)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Du kanske även gillar…