Bagageväskor till Renault Alpine A110 Blue

(1 omdömen från kund)

Reseset med två skräddarsydda väskor i konstläder för Renault Alpine A110 Blue. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med två olika väskor. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Den ena väskan passar i  det bakre bagageutrymmet. Den större väskan av resväskemodell passar optimalt i det främre bagageutrymmet.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att tex kläderna i väskorna ej skrynklas.

Väskorna är tillverkade i svart konstläder, och har kontrasterande sömmar i Alpine Blå! Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 4veckor.

Artikel: bagagevaskor_renault_alpine_ikra_001 Kategori: Taggar: , ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Renault Alpine A110 Blue. Två kvalitetsväskor, en fram och en bak, som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt11 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

1 recension av Bagageväskor till Renault Alpine A110 Blue

  1. S Calvert

    Jag har kämpat med att finna något lämpligt som passar bra in i utrymmet som Alpine anser vara bagageutrymmet. Det får inte riktigt plats väskor att bära med sig, och det är inte riktigt djupt nog för en ensam hård väska. Jag hade nog helst föredragit en hård väska, men eftersom dessa kostar mer än vad jag önskade spendera på en väska, så passade denna väskan utmärkt i utrymmet. Väskan går i linje med bilens stil i övrigt, och verkar robust nog att överleva den genomsnittliga bagagehanteraren. Produkten är så som framvisas på bilderna, och den anlände i god tid inom de aviserade fyra veckorna. Jag rekommenderar denna väska till andra personer som har köpt nya Alpine.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =

Du kanske även gillar…