Bagageväskor till Jaguar F-type Cabriolet 2013-2016

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Jaguar F-type Cabriolet (2013-2016). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; en för den undre lagret, en som placeras liggande, och två större väskor som ligger överst. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 2 veckor för väskor med silverfärgade sömmar. Ca 4 veckor för väskor med mocka eller röd söm.

 kr
Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna
Röd färg på sömmarna

4,595 kr

Artikel: bagagevaskor_jaguar_ftype_cabriolet_2013_ikjf_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Jaguar F-type Cabriolet 2013-2016. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt9 kg
Mått90 × 70 × 60 cm

1 recension av Bagageväskor till Jaguar F-type Cabriolet 2013-2016

    Visa recensioner på alla språk (2)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Bram

    Bags fit my F-type perfectly and the leather and stitching match completely with my car. So far really impressed by the response and quality of Toplift!

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

Du kanske även gillar…