Vindskydd till Renault Megane CC 2004-2011

(2 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Renault Megane Cabriolet CC för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Renault Megane CC Cabriolet 2004-2011, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Megane CC. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i din Renault Megane CC Cabriolet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd (+295 kr)

Förvaringsväska till vindskydd (+295 kr)

2,595 kr

Artikel: vindskydd_renault_megane_cc04_scrm_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Renault Megane CC Cabriolet 2004-2011. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

2 recensioner av Vindskydd till Renault Megane CC 2004-2011

  1. Marlene Ferm

    Är kanon nöjd med vindskyddet, det blev en verklig skillnad att åka ner cabbad. Även nöjd med servicen vid beställningen.
    Nu e det bara ut köra ner cabbad!

  2. Bill Gustavsson

    Passar utmärkt. stor skillnad på vinden.snabb leverans.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fem =

Du kanske även gillar…