Vindskydd till Renault Megane 1997-2003

Använd ett vindskydd till din Renault Megane Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Renault Megane Cabriolet 1997-2003, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Megane. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i din Renault Megane Cabriolet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor

3,195.00 kr

Kort produktinfo

Vindskydd till Renault Megane Cabriolet 1997-2003. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Mer information

Vikt5 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Vindskydd till Renault Megane 1997-2003”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *