Vindskydd till BMW 6-serie E64 årsmodell 2004 till 2010

(1 customer review)

Använd ett vindskydd till din BMW 6-serie E64 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa BMW 6-serie E64, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din BMW. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i E64  Cabriolet.

Är detta vindskydd vikbart? Ja, det är vikbart en gång på längden.
Får det plats i bagageluckan? Nej, som många andra eftermarknadsvindskydd får detta vindskydd inte plats i bakluckan. Det innebär att du får planera lite om du skall ha med dig baksätespassagerare (e.g. lämna vindskyddet hemma).
Ingår förvaringsväska? Nej, men du kan välja till en förvaringsväska nedan.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,885.00 kr

Artikel: vindskydd_bmw_6serie_e64_scb6_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till BMW 6-serie E64 årsmodell 2004 till 2010. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till BMW 6-serie E64 årsmodell 2004 till 2010

  1. Anna-Lena Lillemets

    Den passade perfekt. Har inte kunnat prova hur den fungerar då bilen varit på service. Men blir det en solig dag så ska vi testa den. Återkommer då

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =

Du kanske även gillar…