Vindskydd till BMW Z3 UTAN störtbågar

(5 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din BMW Z3 roadster för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag. Vindskyddet kan enkelt monteras av när du inte vill ha det uppfällt.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa BMW Z3 roadster med normal kaross (inte M-modellen) årsmodeller 1996-2003, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning. Vindskyddet får plats i bagageluckan på Z3:an.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din BMW. Det fästes med i originalfästena för störtbågar (se bilder i bildspelet).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Svart vindskydd finns normalt i lager.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_bmw_z3_1996ej_m_scbz_001 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till BMW Z3 UTAN störtbågar, årsmodeller 1996-2003. Monteras enkelt i bilens uttag för störtbågar…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått90 × 50 × 10 cm

5 recensioner av Vindskydd till BMW Z3 UTAN störtbågar

 1. Ejnar Augustsson

  Utmärkt Information om leverans efter beställning. Vindskyddet värt pengarna. Montaget
  inte gjort i en handvändning, Info/bilder saknas på vad som måste göras på bilen för att få det på plats. Det här gjorde jag : Täckbricka bort, frigolit i hålet, petas bort. Plastbricka över hålet som inte kan tas bort uppåt, för stor, borrat sönder och delad för att demontera. Hålet i plastinredningen för litet, montagepluggarna för stor diameter.
  Hålet upprymt med fil. Montagetid 1,5 tim. Vindskyddet på plats med bra passning efter detta. Tala gärna om på hemsidan och i montageinstruktionen att ovanstående måste göras på bilen.

 2. Goran Sehovac

  Bara gott om kommunikation och leverans, lite mek som tidigare recensent skriver. En helt annan körupplevelse nu med vindavisaren. Väl investerade pengar.

 3. Ziad Matta

  Mycket bra service och trevlig bemötande !
  Vindskyddet passade fint efter litet förarbete genom hållet
  Passar bra under tak med , rekommenderas!

 4. Alexander Carlé

  Tackar toplift för utmärkt service, med både trevligt bemötande och snabbt och proffsigt montage. Vindskyddet ger verkligen en helt annan körupplevelse, framför allt på snabbare vägar. Underbar resa hem till gbg från Orust.

 5. Marie Karlsson

  Utmärkt service, snabb leverans.
  Roadster Z3 -98, som Einar i recensionen från april 2018 skriver så var det lite justeringar som behövde göras, tur att mannen hjälpte till.
  Täckbricka bort, frigolit och den svarta plastbrickan under frigoliten demolerades och sedan vidgades hålet med hjälp av en kniv. Men nu sitter vindskyddet på plats och vilken skillnad det blev, mycket nöjd.

Visa recensioner på alla språk (10)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − sex =

Du kanske även gillar…