Bagageväskor till Porsche Cayman 987c främre bagage

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Cayman model 987c. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor; Till det främre bagageutrymmet (”Frunken”) finns tre väskor, två stora för de innersta utrymmena och en mindre utanför dessa. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna finns i Svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

4,495.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_cayman_987c_ikpc_001 Kategori: Etiketter: , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Cayman modell 987c. Med tre väskor i Frunken maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt7 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Bagageväskor till Porsche Cayman 987c främre bagage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…