Bagageväskor till Porsche Cayman 981c

(1 omdömen från kund)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Cayman modell 981c. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; Till det främre bagageutrymmet (”Frunken”) finns tre väskor, två stora i botten och en ovanpå dessa. Till utrymmet på hatthyllan bakom sätena finns en väska.

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme. Väskorna kan köpas alla fyra tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre till frunken eller den till hatthyllan. Gör ditt val nedan.

De större bagageväskorna har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas.

Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber.

Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

Nollställ

1,895.00 kr9,095.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_cayman_981c_ikpc_001 Kategori: Etiketter: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Cayman modell 981c. Tre väskor i Frunken och en väska bakom sätena maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt7 kg
Mått70 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

En väska bakom sätena, Tre väskor till frunken, Alla fyra väskor

1 recension av Bagageväskor till Porsche Cayman 981c

  1. Anders Björkå

    Snabb och bra service, väskorna passar som hand i handsken. Kvaliten verkar helt ok

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…