Bagageväskor till Mercedes SLK R171 (2004-2011)

(4 omdömen från kund)

Reseset med fem skräddarsydda väskor för Mercedes SLK R171 (årsmodeller 2004-2011). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fem olika väskor; den mellanstora för det nedersta facket, som normalt rymmer reservhjulet, de två mindre här ovanför och de två stora väskorna på toppen (se bilder). Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 148 liter bagage i dessa väskor.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderoch annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, röd eller mockafärgad tråd (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor med silverfärgade sömmar. Ca 4 veckor med röd eller mockafärg på sömmarna.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

4,590 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_slk_r171_ikms_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes SLK R171 (årsmodeller 2004-2011). Fem kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt5 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

4 recensioner av Bagageväskor till Mercedes SLK R171 (2004-2011)

 1. Mats Augustsson

  Väskorna är snygga och ser välgjorda ut. De är stabila med stora bra hjul och rejäla handtag. Jag uppskattar också att de levererades i separata förvaringspåsar för varje väska, vilket underlättar att hålla dem fräscha över tiden.
  Toplift har ett trevligt bemötande där man får ett personligt mail när beställningen mottagits, så att man vet att allt har funkat. Jättebra!

 2. Peter Ljungchrantz

  beställde väskor till slk r 170. väldigt snygga o verkar vara stryktåliga samt medföljande förvaringspåsar. bra bemötande vid beställning samt snabb leverans. tummen upp.

 3. Lars Kjellander

  Jag är mycket nöjt nöjd med mina väskor och med leveransen TOP LIFT . SLK 200 . Nu är jag riktigt packad vid nästa tur .

 4. Matthew Groom

  Det finns så många anledningar till varför jag gillar dessa väskor! För det första så är de välgjorda av högkvalitativa material och dragkedjor, etc, så de känns som att de är konstruerade för att hålla en lång tid framöver och dessutom se bra ut hela tiden. Sedan maximerar de verkligen bagageutrymmet i min lilla SLK, även med taket nere, så jag kan få plats med mycket mer än jag brukade. Eftersom jag pendlar till arbetet och även kör långturer med bilen, så hjälper väskorna mig att organisera mitt liv lite bättre faktiskt. Väskorna är en riktigt bra produkt och ett absolut måste för alla de som är förälskade i dessa annars ganska opraktiska bilar!

Visa recensioner på alla språk (6)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Du kanske även gillar…