Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 6 kundrecensioner
(6 omdömen från kund)

Detta reseset med skräddarsydda väskor för Fiat 124 Spider (även till Abarth). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor; en för den undre lagret, en som placeras stående och en tredje större väska som ligger överst. Varje väska är gjord för att passa in i ett specifikt utrymme i kofferten. Den större väskan följer till och med lutningen på insidan av bakluckan för att utnyttja varje kubikcentimeter av bagageutrymmet. Den sammanlagda bagagevolymen i väskorna är hela 96 liter.

Väskorna kommer i svart färg med kontrasterande sömmar i antingen silverfärgad, mocka eller röd tråd (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Det nedre utrymmet i kofferten fylls helt och fullt av den undre väskan (se en utav bilderna i bildspelet). Den vanliga Förstahjälpenväskan som normalt ligger placerad i detta utrymme får inte plats tillsammans med väskorna, varför vi rekommenderar dig att även beställa (utan någon tillkommande fraktkostnad) ett nytt minimalt Förstahjälpenkit som kan placeras på annan plats i bilen. Vänligen gör ditt val nedan om du önskar köpa med kittet eller inte.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr
Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna
Röd färg på sömmarna
Litet första hjälpen kit (+219 kr)

3,295 kr

Artikel: bagagevaskor_fiat_124_abarth_ikf1_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Fiat 124 Spider. Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt7 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

6 recensioner av Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth

  Visa recensioner på alla språk (12)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Birgitta Söderberg

  Snabb leverans, trevligt bemötande, och toppenfina väskor.Bra med tre olika storlekar. Är mycket nöjd med allt.

 2. Betygsatt 5 av 5

  John Kennedy

  Excellent service and communication from Top Lift with great delivery to UK. The quality of the bags is first class and they utilise the available boot space to the full. I also ordered the first aid kit/warning triangle pack which is also of high class standard. Will definitely use Top Lift again.

 3. Betygsatt 5 av 5

  Jim Benton

  Hi Peter,

  Bags arrived this afternoon. Thank you, they are excellent quality.

  Nice doing business with you

  Regards

  Jim

 4. Betygsatt 5 av 5

  Peter Scott

  Arrived quickly, the luggage looks excellent and fits perfectly. Well made and practical items which represent good value. Well done Top Lift !

 5. Betygsatt 5 av 5

  Willem Mevius

  Utmärkt – högkvalitativa material och perfekt passform. De möjliggör att använda Fiat 124 för resor över en lång weekend.

 6. Betygsatt 5 av 5

  Kaname Ueno

  Hi, Peter,

  I have received the bags today.
  They are great and I can’t wait to go on a road trip with them.
  Thanks so much for your help!!

  Happy Holidays!!
  Kaname

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 16 =

Du kanske även gillar…