Hardtop Rullställning

(5 customer reviews)

När du inte har din hardtop monterad på bilen – ställ den på en rullställning!

Det är sedan väldigt enkelt att flytta runt den eftersom rullställningen har hjul undertill. Hardtopen tar mindre plats från ditt garage, eftersom den placeras upprest på rullställningen. Hardtopen blir mer skyddad då du kan placera den på mindre utsatta platser.

Det finns även möjlighet att köpa till ett täcke till hardtopen, så den slipper samla damm och smuts när du har den på förvaring (välj till nedan).

Rullställningen är tillverkad av kraftigt stål, som målats i svart färg. Den har fyra konstläderbeklädda skyddskuddar, för alla ytor som kommer i kontakt med hardtopen. Den har hjul av mycket god och kraftig kvalitet, med bromsar på två av de fyra hjulen.

Rullställningen levereras i ett fåtal delar som du monterar ihop med helt vanliga skiftnycklar eller fasta nycklar. En monteringsanvisning medföljer som gör monteringen ännu enklare.

Eftersom rullställningen som Toplift erbjuder är konstruerad i kraftigt stål, är den ganska tung (ca 8 kilo). Det har dock den stora fördelen att rullställningen blir mycket rejäl och stabil, för att hålla din hardtop på ett säkert sätt. Vänligen notera att det finns många ”lätta och mindre stabila” ställningar på marknaden, som inte gör jobbet alls lika bra som denna rejäla modell.

Hardtop Rullställningen är lagervara hos Toplift. Vanligen kan leverans ske inom de närmsta dagarna från din beställning. 

 kr

Nej tack, jag behöver inget hardtop överdrag. [+0.00 kr]

Ja tack, jag vill även beställa ett RÖTT hardtop överdrag. [+895.00 kr]

Ja tack, jag vill även beställa ett SVART hardtop överdrag. [+895.00 kr]

2,895.00 kr

Kort produktinfo

Placera din hardtop på en rullställning så kan du enkelt och lätt flytta runt den. Hardtopen tar mindre plats, är mer skyddad…

Ytterligare information

Vikt9 kg
Mått120 × 60 × 20 cm

5 recensioner av Hardtop Rullställning

 1. Svante Andersson

  Riktigt bra hardtop ställningar, snabb leverans och trevligt bemötande, jag är supernöjd.

 2. Johan J

  Jag beställde rullställningen på söndagskvällen och fick besked på måndag morgon att den skickats, någon dag senare står nu min hardtop tryggt och säkert förvarad på ställningen i mitt garage och jag kan lätt flytta den vid behov.
  Snabb och effektiv service!

 3. Peter Chamberlain

  Mycket bra service, leverans och produkt!
  Rekommenderas!

 4. Olov Götheson

  Snabb leverans, enkelt montering av ställningen. Mycket nöjd så långt. Skyddskuddarna på ställningen som taket står på verkar dock lite i mjukaste laget då de pressad ihop totalt av taket.

 5. Per Sverin

  Trevligt, kompetent bemötande.
  Kvalitativ produkt.
  Riktigt bra.
  Rekomenderas.

Visa recensioner på alla språk (9)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =

Du kanske även gillar…