Vindskydd till Toyota Celica T20 Cabriolet 1993 till 1999

Använd ett vindskydd till din Toyota Celica T20 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Toyota Celica T20 Cabriolet årsmodell 1993-1999, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på relativt kort tid. Du behöver fästa två armar i sidopanelerna för att därefter kunna montera vindskyddet. Se bilder. Alla monteringsdetaljer medföljer, förutom de två skruvar som behövs för att fästa de två armarna till sidopanelerna. Detta är medvetet så, eftersom olika personer föredrar att fästa dem på olika vis (det är inte en lösning som passar alla bäst i ditt fall). Du ser ett exempel i bildspelet. När armarna är fästa, kan sedan vindskyddet lätt monteras på med medföljande skruvar.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart baköver.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan på din Celica.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_toyota_celica_t20_cabriolet_sctc_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Toyota Celica T20 Cabriolet årsm 1993-1999. Relativt enkel montering, du behöver fästa två armar till bilens sidopaneler…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Toyota Celica T20 Cabriolet 1993 till 1999”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 9 =

Du kanske även gillar…