Vindskydd till Opel Astra Cabriolet (model F) år 1994-2000

Använd ett vindskydd till din Opel Astra F Cabriolet för att reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Opel Astra Cabriolet F årsmodeller 1994-2000 och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, du behöver göra två hål i panelen bakom stolarna för att montera infästningarna till vindskyddet. Du borrar hål och använder sedan medföljande fästen att sätta i panelen. Därefter kan vindskyddet sättas på plats.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vill du se monteringsanvisningen innan du beställer kan du höra av dig så sänder vi den till dig. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Nej, vindskyddet är inte av vikbar modell.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal Leveranstid: ca 1-2 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_opel_astra_f_cab_scoa_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Opel Astra Cabriolet F år 1994-2000. Du behöver göra två hål i bilens sidopanel bakom sätena för att montera infästningarna…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått110 × 60 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Opel Astra Cabriolet (model F) år 1994-2000”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 14 =

Du kanske även gillar…