Vindskydd till Audi A4 Cabriolet årsmodell 2002-2009

(1 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Audi A4 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Audi A4 Cabriolet årsmodell 2002-2009 (typ 8H, modell B6 och B7), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din A4. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i din Audi A4 Cabriolet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (så är det ofta för eftermarknadsvindskydd, det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: svart version finns normalt i lager.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_audi_cab_a4_dcac_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Audi A4 Cabriolet årsm 2002-2009. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till Audi A4 Cabriolet årsmodell 2002-2009

  1. Peter Fridh

    Toppigt håller vad De lovar med råge. Vindskyddet är lättmonterat och funkar som originalet till en tredjedels kostnad./Peter

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Du kanske även gillar…