Bagageväskor till Porsche Boxster 981 och 718

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 2 kundrecensioner
(2 omdömen från kund)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Boxster modell 981 (2012-2016) och 718 (2016+). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; Till det främre bagageutrymmet (”Frunken”) finns tre väskor, två stora i botten och en ovanpå dessa. Till det bakre utrymmet (Trunken) finns en väska. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten. Väskorna kan köpas alla fyra tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre i frunken eller den till trunken. Gör ditt val nedan.

De större bagageväskorna har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor.

Nollställ

1,895.00 kr5,945.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_boxster_981718_ikpb_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Boxster modell 981 (2012-2016) och 718 (2016+). Tre väskor i Frunken och en väska i Trunken maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt 8 kg
Mått 80 x 70 x 50 cm
Gör ditt val:

En väska till trunken, Tre väskor till Frunken, Alla fyra väskor

2 recensioner av Bagageväskor till Porsche Boxster 981 och 718

  Visa recensioner på alla språk (4)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Håkan

  Köpte de tre väskorna till främre bagageutrymmet och de passar perfekt. Rejäla väskor som utstrålar kvalitet.

 2. Betygsatt 5 av 5

  Per-Olof Persson

  Köpte alla väskorna. Vilken kvalitet och så fint packade. De ligger som gjutna i bilen. Ett sant nöje att köpa dessa till en fin bil.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Du kanske även gillar…