Bagageväskor till Ford Mustang Cabriolet 2014+

Reseset med skräddarsydda väskor för Ford Mustang Cabriolet (2014+). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fem olika väskor; två för den innersta sektionen, två stora väskor som placeras i utrymmet längst bak, och en smal hög väska som passar in emellan de två stora väskorna (se biler i bildspelet). Varje väska är gjord för att passa in i ett specifikt utrymme i kofferten. Väskorna kan köpas alla fem tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de två innersta väskorna eller de tre yttersta. Gör ditt val nedan.

De större bagageväskorna har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. De har måtten 54 x 40 x 26 cm.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Väskor med silverfärgade sömmar ca 2 veckor. Väskor med mocka eller röd färg på sömmarna ca 4 veckor

Nollställ
 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749.00 kr)

Röd färg på sömmarna (+749.00 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749.00 kr)
Röd färg på sömmarna (+749.00 kr)

Ta bort standard logga från väskorna (+349.00 kr)

Ersätt standardloggan med egen text - max 15 tecken (+795.00 kr)

Ersätt standardloggan med din egen logga (+795.00 kr)

Ta bort standard logga från väskorna (+349.00 kr)
Ersätt standardloggan med egen text - max 15 tecken (+795.00 kr)
Ersätt standardloggan med din egen logga (+795.00 kr)

2,195.00 kr5,895.00 kr

Artikel: bagagevaskor_ford_mustang_cab_ikfm_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Ford Mustang Cabriolet (2014+). Två, tre eller fem kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt9 kg
Mått90 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

Endast de två innersta väskorna, De tre yttre väskorna, Alla fem väskorna

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Ford Mustang Cabriolet 2014+”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − ett =

Du kanske även gillar…