BMW Z3 Roadsterbågar med eller utan vindskydd

(1 omdömen från kund)

Roadsterbågar i stylingutförande som passar BMW Z3. Vänligen notera att dessa roadsterbågar inte passar Z3:or som har eller har haft original störtbågar monterade.

Roadsterbågarna är tillverkade i rostfritt stål, har en diameter på 60 mm och perfekta rundningar. Du kan få dem antingen i högpolerat kromutförande eller med sober mattsvart pulverlack.

Dessa Roadsterbågar är inte en säkerhetsprodukt, utan endast avsedd att tillföra elegant klassisk roadster look. Om du behöver Störtbågar av säkerhetsskäl, finns det andra bågar att välja som är designade för att klara de krav som ställs tex inom banracing (Toplift erbjuder inte sådana i nuläget).

Monteringanvisning på svenska medföljer roadsterbågarna.

Vänligen gör ditt val nedan, om du önskar kromat utförande eller mattsvart utseende. Du kan även välja till om du önskar ett anpassat vindskydd, just till dessa roadsterbågar.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

Nollställ

2,995 kr3,995 kr

Artikel: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Ge din Z3 än bättre utseende och klassisk look med kromade eller svarta roadsterbågar. Enkla att montera. Vindskydd anpassade för roadsterbågarna finns som tillval…

Mer information

Vikt6 kg
Mått90 × 70 × 50 cm
Select roll bar and/or wind deflector

Endast svart stylingstörtbåge, Endast chromed styling störtbåge, Både svart störtbåge och vindskydd, Både chromad störtbåge och vindskydd

1 recension av BMW Z3 Roadsterbågar med eller utan vindskydd

  1. Kenneth Julin

    Tack från Gotland!
    Tack så mycket för bågarna och vindskyddet – kanonsnyggt, jag är väldigt nöjd.
    Hälsningar, Kenneth Julin

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 7 =