Vindskydd till MG MGA årsmodeller 1955-1962

(1 customer review)

Använd ett vindskydd till din MGA Roadster för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron och nacke samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa MGA årsmodeller 1955-1962, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din MGA. Den fästs i låset (skruven) för suffletten (se bilder här intill).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, då den är relativt enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: Ca 1-2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_mg_mgb_rv8_scmr_001-1 Kategorier: , Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Traditionellt och klassiskt vindskydd skräddarsytt för din MGA årsmodell 1955-1962. Monteras enkelt utan åverkan i sufflettens låsskruvar…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått90 × 45 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till MG MGA årsmodeller 1955-1962

  1. Lars Kullås

    Passade kanonbra, samt snygg

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 14 =

Du kanske även gillar…