Vindskydd till Aston Martin DB9 Volante Cabriolet

Använd ett vindskydd till din Aston Martin DB9 Volante för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Aston Martin DB9 Volante, årsmodeller 2004-2016. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på relativt kort tid. Du behöver borra två hål i sidorna på bilen och sedan montera de medföljande skruvarna. Därefter är vindskyddet redo att monteras.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Beige ram runt svarta nätet [+295.00 kr]

Beige ram runt svarta nätet [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

3,795.00 kr

Artikel: vindskydd_aston_martin_db9volante_scam_001 Kategori: Etiketter: , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Aston Martin DB9 Volante. Du behöver göra två hål i sidorna för att montera medföljande fästen…

Mer information

Vikt4 kg
Mått90 × 40 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Vindskydd till Aston Martin DB9 Volante Cabriolet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…