Överdrag till motorbåt

(2 omdömen från kund)

Överdrag till motorbåt gjord i vattenavstötande polyestermaterial som andas, men ändå skyddar mot mögel och skadligt UV-ljus.

Kapellen har skonsamma D-ringar (repar inte) och inbyggda gummiband för bättre följsamhet runt båten. Förstärkta sömmar för lång livslängd.

Överdraget skyddar bland annat mot regn, sol och damm. Överdraget är designat för att kunna monteras även på båtar med styrpulpet (av ”normalhöjd”), se bild på typisk placering av styrpulpet i båten. Om du säkert vill få plats även med utombordaren monterad baktill under överdraget, så välj ”+ 1 storlek” mot vad du annars skulle ha valt.

Överdraget är tillverkat i lite kraftigare polyestermaterial för bästa vattenavvisande förmågor vid förvaring, även i regniga miljöer. För att se pris för respektive storlek, vänligen välj den modell som passar din motorbåt bäst i listan nedan.

Se en av bilderna i bildspelet för hur du mäter båtens A och B mått i centimeter.

Leveranstid: Dessa båtöverdrag finns normalt sett i lager.

Välj storlek på överdraget nedan * 

Vänligen välj den storlek du behöver nedan. Det tillkommer en liten extra kostnad beroende av utförande och storlek. Du ser korrekt pris under listan efter att du gjort ditt val.

1,959.00 kr

Artikel: overdrag_motorbat_bat_all_fgkm_001 Kategori: Taggar: , ,
Share

Kort produktinfo

Överdrag till motorbåt i vattenavstötande material som andas, men samtidigt motverkar mögel och blekning/torkning från UV-ljus. Utrustat med skonsamma D-ringar och inbyggt gummiband för god följsamhet. Tio olika storlekar för bästa passform…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått50 × 40 × 30 cm

2 recensioner av Överdrag till motorbåt

  1. Mariann Wideving

    Båtöverdraget passade skapligt och var lätt att montera. Då jag har en ribbåt med hög styrpulpet så hade den kunnat vara något bredare än 4 meter, som var den största storleken. Det här båtöverdraget från Toplift var dock enda som ändå passade bra av alla överdrag jag hittade på marknaden. Kvaliteten ser bra ut också och det var snabb leverans. Jag är nöjd!

  2. Staffan Stridh

    Hej Peter,
    Kapellet passade perfekt till min Rib Unlimited 702!

Visa recensioner på alla språk (4)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 2 =

Du kanske även gillar…