Original vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet 2003-2014

(3 customer reviews)

Detta vindskydd i orginalutförande reducerar effektivt vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Vindskyddet fälls ihop på fyra ledder till ett mycket kompakt format, som sparar mycket utrymme i bagageutrymmet. Du får med en smidig förvaringsväska i priset.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Saab 9-3 Cabriolet årsmodell 2003-2014 (den senaste modellvarianten), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din 9-3.

Vindskyddet levereras med mycket utförliga illustrerande bild över montering och ihopfällning. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig. Eller kom förbi oss, så hjälper vi dig att montera utan kostnad!

Normal leveranstid: VIKTIGT – detta vindskydd finns kanske inte tillgängligt alls. Innan du beställer måste du sända oss ett e-mail och kolla om det är möjligt att beställa det. OM det finns tillgängligt, så är leveranstiden vanligen ca 2-5 veckor.

12,695.00 kr

SKU: vindskydd_saab_93_cab_2004_oringal_scs9_001 Category: Tags: , , , , ,

Description

Orginal vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet årsm 2003-2014. Fälls samman till mycket kompakt format, förvaringsväska ingår…

Additional information

Weight6 kg
Dimensions100 × 50 × 10 cm

3 reviews for Original vindskydd till Saab 9-3 Cabriolet 2003-2014

  1. Maria Malmqvist

    Mycket bra service och trevlig personal. Kändes tryggt att handla. Lite orolig över hur löst vindskyddet sitter dock trots att jag skruvat in så långt det går. Vill ju inte det ska trilla av bakåt i trafiken…

  2. Gunnar Einarsson

    Mycket bra och smidigt vindskydd. Fantastisk service hos Toplift!!!

  3. Ronny Johansson

    Allt fungerade perfekt. Klara besked och enkel hantering. Väl förpackad i en något förstor låda, den fick inte plats i cabben men det löstes lätt genom att packa upp på plats. . Lätt att montera, nästan för lätt men vindskyddet sitter kvar efter första turen. Väldigt smart lösning – typiskt SAAB.

Visa recensioner på alla språk (6)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =

Du kanske även gillar…