Bagageväskor till Porsche 911 (992)

(10 customer reviews)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche 911 (modell 992). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med totalt 8 olika väskor (kan köpas separat med); Till bagagesätet i fällt läge finns fyra väskor. Dessa passar alla modeller av 992. Finns i svart färg.

Till det främre bagageutrymmet (”frunken”) finns tre väskor i svart.  Två större längst ner och en lite mindre ovanpå. Den övre mjukare väskan är till och med kilformad för att maximera utrymmet. De två nedre väskorna är av resväskemodell med hjul och utdragbart handtag. OBS! Det finns två storlekar på frunken till Porsche 992, och till den mindre modellen med ”hörn” nertill kommer de två nedersta väskorna utan utfällbart handtag och hjul (se en av bilderna). Till den större frunken utan hörn, passar väskorna med hjul och handtag. Se sista bilden i bildspelet. Du kan välja nedan vilken frunk du har och de väskor du skall ha till den. Hör av dig om du har frågor.

Till hatthyllan finns en väska som endast passar modell 992 utan cabriolet, dvs passar bara coupe-modellen.

Beroende av vilka väskor du önskar, kan du göra val i listan nedan och gå vidare till kundkorgen för att beställa. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten. Väskorna kan köpas alla åtta tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre till frunken eller de fyra till baksätet eller väskan till hatthyllan. Gör ditt val nedan.

De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på inredning nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (kan väljas bort helt, eller du kan lägga till egen text eller logga, se nedan) och är handtillverkade i Europa.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

5,195.00 kr21,495.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_911_992_ikpb_001 Kategori: Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche 911 (992). Tre väskor i ”frunken”, fyra väskor i baksätet och en väska på hatthyllan maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått100 × 70 × 50 cm
Välj de väskor du önskar

Tre svarta väskor till den större frunken UTAN hörn nertill, Tre svarta väskor till den mindre frunken MED hörn nertill, Fyra svarta väskor till baksätet, En svart väska till hatthyllan, 3+4 väskor (ej hatthylla) till större frunk utan hörn, 3+4 väskor (ej hatthylla) till mindre frunk med hörn, Alla åtta väskor, större frunk utan hörn, Alla åtta väskor, mindre frunk med hörn

10 recensioner av Bagageväskor till Porsche 911 (992)

 1. Magnus Olsson

  Beställde 3 väskor till trunken till min Porsche 911 årsmodell 2020 cab.
  Fick mycket bra service av Peter och väskorna kom med en snabb o proffsig leverans.
  Väskorna är mycket fina och välgjorda.
  Tackar så mycket.
  Med vänlig hälsning
  Magnus

 2. Peter Linsér

  Har precis hämtat ut skräddarsydda väskor till min nya Porsche 911, 2020 års modell. Köpte väskor både till bagageutrymmet fram och till baksätet. Väskorna är både snygga och ger hög kvalitetskänsla. De passar utrymmena perfekt. Jag är också jättenöjd med den snabba och trevliga service jag fick både vid frågor inför köp och efter beställningen. Kan varmt rekommendera både väskorna och företaget Toplift.

  Stort tack

  Peter

 3. Bengt Staude

  Hej på er,
  Hämtade idag väskorna till min 911 992 Turbo S 2021.
  De passade perfekt i frunken.
  Bra service och kontrollfrågor från Top Lift vilken utformning frunken hade på denna nya modell.

  Nu får vi vänta och se vart det bär av med Porschen denna sommar.
  /Staude

 4. Steve Paulsen

  Bestilte 3 vesker til trunken til min Porsche 911 årsmodell 2020 cab, fikk veldig bra service og oppfølging fra Peter, og veskene er av høy kvaliet/utførelse og passer perfekt i trunken.
  veldig godt fornøyd ned med både service og vesker. anbefalers på det sterkeste.

 5. Jan Aronsson

  Har fått mina 3 väskor till 992 Targa. Fantastisk passform och känsla. Kan rekommendera skinnversionen! Riktig kvalitetskänsla och perfekt färgmatchning mot Porsche ”truffle brown”. Bra koll från Peters sida angående vilka modeller som passar.

 6. Tom Cidell

  Fick precis 4 st väskor till min 992 ges cab. Dom känns riktigt bra, kvalité, passform och utseende är till belåtenhet. Jag skulle absolut rekommendera väskor från Toplift.

  Mvh Tom

 7. T

  Hej Peter! Vill bara tacka dig för fina väskor. När vi får hjälp på hotell med bagage så blir de fulla av beundran av väskorna. I München kom det fram en kille när jag packade in och berömde de . PS De är inte bara snygga – de fungerar bra också! /T

 8. Sten E

  Nu har jag hämtat väskorna och de var mkt fina. Har inte kollat ner i minsta detalj men känns som praktiska fina väskor. Min fru blev mkt nöjd med sin ” handväska”.
  Tack Peter för en grym och snabb service /Sten E

 9. Lenno

  Jag har nu mottagit det kompletta kittet med väskor till min Porsche 911 och de både känns och ser helt galet fina ut. Det betalade sig verkligen att spendera en hel del extra på både äkta läder och sömmar samt egen text i brodyr. Naturligtvis var Peters guidning genom processen helt ovärderlig. Det är verkligen inte ett billigt set med väskor, men det är värt varje öre om du tar dig tiden att göra fininställningar och få detaljerna i din beställning precis som du önskar dem! Stort tack för en mycket fin produkt och service!

 10. Robert

  Hej Peter,
  Jag vill bara höra av mig och berätta att alla väskorna anlände här igår och de ser alldeles förträffliga ut!!
  Stort tack och vänliga hälsningar,
  Robert

Visa recensioner på alla språk (20)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Video

Du kanske även gillar…