Bagageväskor till Mazda MX5 Miata ND och RF

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Detta reseset med skräddarsydda väskor för Mazda MX5 Miata ND och RF (2015+). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor; en för den undre lagret, en som placeras stående och en tredje större väska som ligger överst. Varje väska är gjord för att passa in i ett specifikt utrymme i kofferten. Den större väskan följer till och med lutningen på insidan av bakluckan för att utnyttja varje kubikcentimeter av bagageutrymmet. Den sammanlagda bagagevolymen i väskorna är hela 89 liter.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Det nedre utrymmet i kofferten fylls helt och fullt av den undre väskan (se en utav bilderna i bildspelet). Den vanliga Förstahjälpenväskan som normalt ligger placerad i detta utrymme får inte plats tillsammans med väskorna, varför vi rekommenderar dig att även beställa (utan någon tillkommande fraktkostnad) ett nytt minimalt Förstahjälpenkit som passar in i det gömda sidofacket i kofferten på din MX5 (se separat bild i bildspelet). Vänligen gör ditt val nedan om du önskar köpa med kittet eller inte.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr
Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+195.00 kr)
Röd färg på sömmarna (+195.00 kr)
Litet första hjälpen kit (+219.00 kr)

3,195.00 kr

Artikel: bagagevaskor_mazda_mx5_nd_ikmm_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mazda MX5 model ND+RF (2015+). Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt 5 kg
Mått 70 x 70 x 50 cm

1 recension av Bagageväskor till Mazda MX5 Miata ND och RF

  1. Betygsatt 5 av 5

    Sven Olsson

    Mycket nöjd med de skräddarsydda väskorna som passar perfekt och håller hög kvalité.
    Beställning, bekräftelse, statusuppdatering och snabb leverans fungerade perfekt.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 − två =

Du kanske även gillar…