Vindskydd till Mazda MX5 Miata ND 2015+

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 6 kundrecensioner
(6 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Mazda MX5 Miata ND för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mazda MX5 Miata, årsmodell 2015+ (modellvariant ND). Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, behöver du bara fästa fästremmarna runt störtbågarna, och så är vindskyddet monterat och klart.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid:
Svart version finns i lager.
Vindskydd med röd ram levereras på ca 2-3 veckor.

 kr
Röd ram runt svarta nätet (+395 kr)
Förvaringsväska till vindskydd (+295 kr)

2,295 kr

Artikel: vindskydd_mazda_mx5_nd_scmm_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata fjärde generationen (ND). Enkel installation med två fästband som monteras runt störtbågarna…

Mer information

Vikt3.0 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

6 recensioner av Vindskydd till Mazda MX5 Miata ND 2015+

  Visa recensioner på alla språk (12)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Pelle Wanjura

  Vi har provat vindskyddet under en 50-mila tur i helgen och kan lämna följande omdöme:
  1. Löjligt snabbt och enkelt att montera/demontera.
  2. Bra bakåtsikt i backspegeln genom nätet.
  3. Stoppar drag i nacken. (Nu är inte skillnaden så rysligt stor skillnad då det inte drar speciellt mycket från början i denna modell av MX-5) Störst skillnad är det naturligtvis i högre farter.
  4. Däremot försvinner i princip all den turbulens i sittbrunnen som gör att luft drar ned runt händer och ben. Väldigt skönt när det är lite kallare.
  5. Förmodligen innebär det också att man slipper dra upp taket vid lättare regnskurar. Men eftersom vi hade uppehållsväder kunde vi inte testa det.

  Sammanfattningsvis känns det som en prisvärd och smidig komforthöjare. Speciellt jämfört med de betydligt klumpigare fast monterade alternativ vi sett.

 2. Betygsatt 5 av 5

  Sören Terander

  Har bara provat vindskyddet en kortare sväng men helt klart så drar det mkt mindre än med enbart originalskyddet.
  Snabb leverans – beställde på måndagen och paketet kunde hämtas ut på onsdag morgon.
  Missade vid beställningen att det finns ett förvaringsfodral till skyddet. Borde marknadsföras som ett paket – skydd+fodral.
  Trevligt bemötande från Toplift.

 3. Betygsatt 5 av 5

  Bertil Nordahl

  Snabb expediering av produkten som var mycket lätt att montera. Efter att kört några turer unde varierande förhållanden kan jag konstatera att vindskyddet är effektivt och kraftigt minskar draget jämfört med Mazdas original vindavvisare för ND’n
  Tack

 4. Betygsatt 5 av 5

  Sven Olsson

  Vi var mycket nöjda med vårt köp av skräddasydda väskor innan sommaren så vi bestämde oss för att även beställa ett vindskydd för att se om det kunde förbättra komforten ytterligare. Som vanligt hanterades beställningen snabbt och proffsigt och den här gången bestämde vi oss för att hämta produkten själva så vi fick träffa Peter och titta lite på hans övriga produkter. Det var ett mycket trevligt besök och naturligtvis köpte vi lite ytterligare ”bra att ha grejor”.

  Vindskyddet monterades lätt i på plats och sen kunde vi fortsätta vår resa för att se om det blev någon skillnad. Det blev det verkligen och framförallt i lite högre fart på motorväg.
  Vi är mycket nöjda med vårt inköp och det är säkerligen inte sista gången vi kommer att beställa något från Top Lift.

  Tack Peter för väldigt trevlig service och bra produkter.

 5. Betygsatt 5 av 5

  Anders Andersson

  Snabb leverans. Lätt att montera med kardborre. Mindre vinddrag. Kan sitta kvar med cabben uppe. Sikten blir lite mörkare. Köp

 6. Betygsatt 5 av 5

  Kjell Matson

  Mycket snabb leverans, enkelt att montera.
  Under den tidiga vårveckan nu i slutet av februari så har jag testat att åka nercabbat med skyddet monterat (c:a +2 grader).
  Skyddet gör det helt dragfritt, endast lite ruffs i håret, med keps på, perfekt!
  Enda nackdelen, får nu kliva ur bilen för att fälla ner/upp cabben.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Du kanske även gillar…