Vindskydd till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014

Vindskydd till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata tredje generationen (NC). Enkel installation med två fästband som monteras runt störtbågarna...
Klicka på stora bilden för att få upp ett fint bildspel som du sedan kan bläddra i. Bläddra bland små bilder nedan.
vindskydd_mx5_mazda_nc_bak_fr_kund vindskydd_mx5_mazda_nc_sidan_fr_kund vindskydd_mazda_mx5_nc_pahall vindskydd_mazda_mx5_nc_bakifran vindskydd_mazda_miata_mx5_nc_3
4.5 av 5 baserat på 2 kundomdömen
(2 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Mazda MX5 Miata NC för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mazda MX5 Miata, årsmodell 2005-2014 (modellvariant NC). Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, behöver du bara fästa fästremmarna runt störtbågarna, och så är vindskyddet monterat och klart.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (extra bra då att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 5-10 arbetsdagar


Förvaringsväska till vindskydd 295.00 kr

1,995.00 kr

Artikel: vindskydd_mazda_mx5_nc_scmm_001 Kategori: Tagg:

Produktbeskrivning

Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata tredje generationen (NC). Enkel installation med två fästband som monteras runt störtbågarna…

Ytterligare Information

Vikt 3.0 kg
Mått 100 x 50 x 10 cm

2 omdömen för Vindskydd till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014

  1. 4 av 5

    :

    Lätt att montera och den fungerar bra. Bra service. Nöjd kund.

  2. 5 av 5

    :

    Snyggt vindskydd, fungerar mycket bra, man kan ha den sitta kvar när man har suffletten uppe, och den får även rum i skuffen. Nöjd

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *