Vindskydd till Chevrolet Camaro 1994-2002

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 2 kundrecensioner
(2 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Chevrolet Camaro Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik. Förläng säsongen helt enkelt!

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, Europatillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och ram beklädd med konstläder, som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Chevrolet Camaro Cabriolet årsmodell 1994-2002, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. Du behöver göra nya monteringshål i sidorna på panelen i baksätet för att kunna fästa vindskyddets fästpinnar. Nödvändiga monteringsdetaljer medföljer vindskyddet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 4 veckor (detta tillverkas på order).

 kr

Förvaringsväska till vindskydd (+295 kr)

Förvaringsväska till vindskydd (+295 kr)

2,795 kr

Artikel: vindskydd_chevrolet_camaro_1994_sccc_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Chevrolet Camaro årsmodell 1994-2002. Du behöver göra nya hål för infästningen…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

2 recensioner av Vindskydd till Chevrolet Camaro 1994-2002

  Visa recensioner på alla språk (4)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Göran Hagman

  Lättmonterad och stabil produkt med snygg finish och design med hög kvalitet. De två hålen jag var tvungen att borra för infästningen i sidopanelerna bakstämde mot förstansade uttag i panelernas baksida, vilket underlättade inmätning och borrning. Vindskyddet ger en otrolig förbättring av åkkomfort med nedfälld sufflett. Ljudnivån med taket nere är den samma som med uppfällt tak upp till 120 km/h och man känner inga vindstörningar vare sig bakifrån i nacken eller från mötande trafik! Ökar jag farten till mer än 120 km/h tar vindbruset överhand. Det är en otrolig och nästan obeskrivbart skönt känsla att njuta av sommaren, sommarbilen, V8:ans sång och bra musik från stereon med taket nere, sidorutorna och vindskyddet uppe balanserat av komfortkyla från AC:n som kommer smygande nerifrån kupén.

  Bra service och fint bemötande från Peter vid beställning och i samband med en leveransförsening av vindskyddet. Jag blev positivt och ödmjukt bemött och utan att jag själv väckte frågan blev jag dessutom kompenserad på ett bra sätt.

  Jag är mycket nöjd både med Top Lift och vindskyddet!

 2. Betygsatt 5 av 5

  Ragnar Lindstedt

  Top Lift gav från beställning till att vinskyddet var levererat ett trevligt och personligt bemötande. Allt gick smidigt utan problem och vindskyddet levererades enligt plan. Produkten har snygg design som smälter in bra i bilens inredning. Enkel montering och vinskyddet kan lätt tas bort. Dessutom en robust ram så att det förmodligen kommer att hålla länge. Ska bli skönt att slippa obehaglig vind vid kyligare väder och lite högre hastigheter.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =

Du kanske även gillar…