Vindskydd till BMW E30 1987-1992

Använd ett vindskydd till din BMW E30 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik. Förläng säsongen helt enkelt!

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat i USA av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och ram som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa BMW E30 Cabriolet årsmodell 1987-1992, och är inte en “en-storlek-passar-alla” lösning.

Missa inte den kompletta videofilmen för vindskyddet nedan, den inkluderar även monteringsanvisning!

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din BMW. Den fästs utan att du behöver göra någon åverkan på din BMW (vilket är vanligt för andra skydd till denna modell).

Till detta vindskydd medföljer en praktisk förvaringsväska och vindskyddet passar i bilens baklucka.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: 4-5 veckor.

5,549 kr

Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till BMW E30 årsmodell 1987-1992. Ingen borrning eller skada på bilen. Får plats i bagaget. Förvaringsväska ingår!

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Video

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till BMW E30 1987-1992”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − arton =

Du kanske även gillar…