Vindskydd till Audi A5 Cabriolet årsm 2009 till 2015

Använd ett vindskydd till din Audi A5 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Audi A5 Cabriolet årsmodell 2009 till 2015, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Audi A5. Den fästs med fästpinnar in i orginalfästena för vindskydd i din Audi A5 Cabriolet (se bilder).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan. Detta är vanligt för en del eftermarknadsvindskydd och innebär att du behöver planera lite om du vill ta med passagerare i baksätet.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.
 

Normal leveranstid: Detta vindskydd finns normalt i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

3,195.00 kr

Artikel: vindskydd_audi_cab_A5_2009_scac_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Audi A5 Cabriolet årsm 2009 till 2015 och senare. Infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Mer information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Audi A5 Cabriolet årsm 2009 till 2015”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…