WeatherShield kapell för Harley-Davidson motorcyklar

WeatherShield® HP, det finns helt enkelt inget bättre kapell!

Materialet till detta täcke är tillverkat efter en patenterad metod där fibrerna i materialet ges ett speciellt ytskikt som gör att kapellet blir mycket tåligt, att det andas och skyddar mycket väl mot omgivande miljö. Till skillnad mot traditionella material som bara skyddar en sida av materialet, har WeatherShield egenskaper som är inbyggda inuti materialet.

Som ägare till en Harley-Davidson kan du nu köpa ett kapell i ett material som ger maximalt med skydd, men ändå tar liten plats och är lätt att ta med. Dessa helstora kapell skyddar HD:n från sol och regn, damm, smuts, fågelspillning, och nedfall från träd samt föroreningar i luften. Kapellet fås i specialgjorda mönster för olika Harley-Davidson® modeller. Tack vare den unika konstruktionen i materialet, behövs inte extra skyddsbariärer, ventilationshål eller ens värmesköldar (du behöver dock låta hojen kylas ned 3 till 5 minuter innan du monterar täcket).

Detta är täcket du väntat på – se nedan egenskaper – det har aldrig tidigare funnits så här bra kapell!

 • Superkompakt – kapellet får plats på en yta av 20 x 20 x 20 cm eller mindre.
 • Mycket gott skydd mot väder – materialet avvisar vatten så snart det kommer på kapellet (det är dock inte heltätt mot vatten, utan måste kunna andas ut fukt).
 • Mycket kort tork-tid – Eftersom materialet avvisar fukt, räcker det att du skakar av ytfukten från täcket och kapellet torkar på några minuter.
 • Det andas – vilket gör att hetta, kondens och fukt under täcket snabbt försvinner.
 • UV-resistent – Det speciella ytskiktet minimerar UV-strålarnas nedbrytning och skyddar motorcykelns finish, säten, instrument och vindskärm (om så finnes).
 • Dammsäker – Det patenterade fibrerna i materialet förhindrar damm från att filtreras genom materialet.
 • Nöter inte mot underlaget – Mjuka och silkeslena fibrer förhindrar att lack och vindskärm repas och nöts.
 • Mycket gott motstånd mot blekning – färgen i täcket går hela vägen igenom fibrerna i materialet och står väl emot blekning (även om viss blekning kan förväntas över tid).
 • Lätt att vårda – du kan tvätta och torka täcket hemma i din tvättmaskin (skonsammaste programmet).
 • Elastiska sömmar i fram och bakkant på täcket håller det väl på plats.
 • Finns att välja på i 8 olika färger. Utan extra kostnad.

Vänligen se tabellen nedan för vilka täcken som finns för vilka Harley-Davidson motorcyklar (klicka på bilden för att öppna den i större format). Gör ditt val och ange det sedan i listan under tabellen för att se pris för respektive modell.

WeatherShield_Harley_Davidson_MC_svenska_storlekDe sista fyra kapellens i tabellen ovan är designade för att passa med styret låst till vänster.

Missa inte videobeskrivningen nedan för hur kapellet monteras på HD:n.

En praktisk förvaringsväska i samma material och färg som MC-täcket, samt ett kit med wire och lås, är båda inkluderade i priset.

Normal leveranstid är ca 4-6 veckor, då MC-täcket tillverkas på order i USA utifrån den Typ av motorcykel du valt och ditt färgval.

Nollställ
 kr

Grått

Grått

Mörk Sand

Mörk Sand

Rött

Rött

Svart

Svart

Gult

Gult

Grönt

Grönt

Ljusblå

Ljusblå

Klarblå

Klarblå

3,559.00 kr4,085.00 kr

Artikel: kapell_motorcykel_harleydavidson_7strl_cch7_001 Kategori: Etiketter: ,

Kort produktinfo

Maximalt skydd, smidigt format, 8 färger, tillverkat i Amerika för Amerikanska bågar. Detta är täcket för din Harley-Davidson…

Mer information

Vikt3.0 kg
Mått80 × 40 × 40 cm
Välj typ av motorcykel

, , , , , ,

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”WeatherShield kapell för Harley-Davidson motorcyklar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *