Form-Fit inomhus motorcykeltäcke – exklusiv stretch

Det ultimata inomhustäcket – bästa möjliga skydd för de allra flesta motorcyklar.

Insidan av materialet består av 100% bomull som luckrats upp till en fleece-liknande yta. Detta är vårt mest lyxiga inomhus motorcykeltäcke. Form-Fit överdraget har en mycket exakt passform som precis följer motorcykelns former, konturer och vackra linjer.

Form-Fit materialet är uppbyggt av ett ytterlager med vävt polyester som har Lycra/Spandex® för att skapa stretch. Stretchen ger den exakta passformen utmed motorcykeln. Den uppluckrade ytan av 100% bomullsfibrer på insidan ger en fleece-liknande mjuk yta. Slutresultatet är en oerhört fint material som ger en härligt mjuk känsla.

Materialet kan ge visst skydd mot tryckskador utifrån. Materialet ”andas” mycket väl och förebygger att ånga och värme fastnar under MC-överdraget. Form-Fit biltäcken finns att få i sex olika färger; svart, mörkgrå, mörkblå, silvergrå, ”Hunter Green” och röd.

MC-överdraget finns tillgängligt för sex olika typer av motorcyklar, såsom Choppers upp till 3 meter lång, Fullutrustade Touringcyklar, Glidare och Sportmotorcyklar. Vänligen se bilden nedan för att se de olika alternativen och vilka tillbehör som de är anpassade för. Om det står Ja i en ruta menas att MC-överdraget är anpassat för detta (tex Sissy-bars eller vindruta). Gör ditt val utifrån bilden och välj sedan detta alternativ i drop-listan här nedanför, så ser du priset för detta täcket.

Form_Fit_MC_svenska_storlekarTäcket är enkelt att tvätta – bara stoppa det i din tvättmaskin hemma (skonsammaste tvätt-programmet)!

En praktisk förvaringsväska i samma material och färg som MC-täcket är inkluderad i priset.

Se även video nedan för mer information om Form-Fit materialet och motorcykeltäckena.

Normal leveranstid är ca 4-6 veckor, då MC-täcket tillverkas på order i USA utifrån den Typ av motorcykel du valt och ditt färgval.

Nollställ
 kr

Svart

Svart

Charcoal Grey

Charcoal Grey

Mörkt Blått

Mörkt Blått

Silver Grey

Silver Grey

Hunter Green

Hunter Green

Klar Rött

Klar Rött

3,245.00 kr4,189.00 kr

Artikel: kapell_motorcykel_7storlekar_all_cca7_001 Kategori: Etikett:

Kort produktinfo

Mjukt, lyxigt och stretchbart material som följer motorcykelns vackra kurvor och konturer och ger en bra passform. 6 standardfärger…

Mer information

Vikt4.0 kg
Mått80 × 40 × 40 cm
Välj typ av motorcykel

, , , , , ,

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Form-Fit inomhus motorcykeltäcke – exklusiv stretch”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *