Bagageväskor till Renault Alpine

Reseset med fyra skräddarsydda väskor i konstläder för Renault Alpine. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fyra olika väskor. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. De två små väskorna passar i sidorna på det bakre bagageutrymmet. Väskan i mellanstorlek passar i det kvarvarande utrymmet i bakre bagagerummet. Den större väskan av resväskemodell passar optimalt i det främre bagageutrymmet.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att tex kläderna i väskorna ej skrynklas.

Väskorna är tillverkade i svart konstläder, och har kontrasterande sömmar i silver-, mocka-, eller röd tråd – och för dessa väskor finns även sömmar i Alpine Blå och Alpine Orange! Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 4veckor.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

6,895 kr

Artikel: bagagevaskor_renault_alpine_ikra_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Renault Alpine. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt10 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Renault Alpine”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 3 =

Du kanske även gillar…