Bagageväskor till Porsche Cayman 987c bakre bagage

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Cayman model 987c. Du maximerar utrymmet i bakre bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med två olika väskor; en stor och en mindre som passar brevis varandra. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång. De större bagageväskorna har utdragbart handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Väskorna finns i svart färg med kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

3,995.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_cayman_987c_ikpc_002 Kategori: Etiketter: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Cayman modell 987c. Med två väskor i bakre kofferten maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt6 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Bagageväskor till Porsche Cayman 987c bakre bagage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…