Bagageväskor till Porsche Boxster 986 och 987 främre bagage

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Boxster model 986 och 987. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor; Till det främre bagageutrymmet (”Frunken”) finns tre väskor, två stora för de innersta utrymmena och en mindre utanför dessa. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna finns i Svart färg eller Mockafärg och kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

Nollställ

2,895.00 kr3,295.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_boxster_986987_ikpb_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Boxster modell 986 och 987. Med tre väskor i Frunken maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt6 kg
Mått70 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

Svarta väskor, Mocka väskor

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Porsche Boxster 986 och 987 främre bagage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…