Bagageväskor till Mercedes C-klass Cabriolet A205

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Reseset med sex skräddarsydda väskor för Mercedes C-klass Cabriolet (model A205) från årsmodell 2016 och framöver. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med sex olika väskor; den mindre för den innersta sektionen, den långa smala utmed vänsterkant i bagagerummet, de två med utdragbart handtag ryms därefter i bottenutrymmet, och sist de båda väskorna längst ut (se bilder). Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 153 liter bagage i dessa väskor.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 2 veckor för väskor med silverfärgad sömnad. Ca 4 veckor för väskor med mocka eller röd söm.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna

Röd färg på sömmarna

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna
Röd färg på sömmarna

6,495 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_c_class_a205_ikmc_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes C-Klass Cabriolet (model A205). Sex kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt10 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

1 recension av Bagageväskor till Mercedes C-klass Cabriolet A205

    Visa recensioner på alla språk (2)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Peter Clark

    Detta är en alldeles utmärkt produkt. Kvaliteten är förstklassig och jag rekommenderar dem till alla med en cabriolet som planerar en längre tur än till mataffären! Servicen jag fått av Toplift är utmärkt och skulle jag överväga att köpa ytterligare en cabriolet, skulle jag kolla först så att Toplift har väskor till bilen.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − sju =

Du kanske även gillar…