Bagageväskor till BMW 4-serie (F33)

(1 omdömen från kund)

Reseset med två skräddarsydda väskor för BMW 4-serie Cabriolet (modell F33). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med två olika väskor; en för det innersta och något kilformade utrymmet i bagageluckan och en som placeras längst bak. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 111 liter bagage i dessa väskor. Den större bagageväskan har utdragbart handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: Ca 2 veckor för väskor med silver sömmar. Ca 4 veckor för väskor med mocka eller röda sömmar.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

3,295 kr

Artikel: bagagevaskor_bmw_4serie_F33_ikb4_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din BMW 4-serie (F33). Två kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt5 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

1 recension av Bagageväskor till BMW 4-serie (F33)

  1. Kjell Lindqvist

    Lyxig känsla, mycket bra kvalité och passform

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 13 =

Du kanske även gillar…