Skräddarsydda skydd till bagagerum

(1 omdömen från kund)

Skräddarsydda skydd för bagagerum i den finaste kvalitet och design. De får en perfekt passform tack vare att varje mönster scannats fram med 3D teknik.

Skydden är mycket lätta att hålla rena och tvätta av. De skyddar din bil från vatten, smuts, lera och annat som lätt samlas bak i skuffen. Samtidigt kan dessa vackra bagagerumsskydd öka helhetsintrycket på din bil – med läcker design och hög kvalitet.

Vi hjälper dig personligen att hitta rätt skydd till bagagerummet på din bil. För att kunna hjälpa dig, behöver vi lite grundläggande information nedan. Vi kommer sedan tillbaka till dig med ett förslag (eller om det är någon mer information som behövs, så frågar vi dig efter den). Du får såklart även med ett pris tillsammans med vårt svar.

Pris: Det pris du ser angivet här nedan är ett induktivt exempelpris. Skydden kostar olika beroende av vilken bilmodell det är. Så snart vi får din information och kunnat kolla rätt mönster, återkommer vi med exakt pris till dig.

Sänd din förfrågan till info@toplift.se så hjälper vi dig härifrån. Vänligen inkludera bilmärke, modell och årsmodell i din förfrågan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Normal leveranstid: ca 2 veckor från att vi har din beställning.

Slut i lager

2,795.00 kr

Kort produktinfo

Skydd för bilens bagagerum av allra högsta kvalitet, skräddarsydda för din bilmodell. Med 3D scannade mönster blir passformen perfekt. Vi hjälper dig personligen att hitta rätt skydd…

1 recension av Skräddarsydda skydd till bagagerum

  1. Stefan Nilsson

    Hej Peter.
    Mattan har nu anlänt och den var perfekt enligt bilden, tack så mycket för etapp 1.
    Trevlig Helg..
    // STEFAN

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Du kanske även gillar…