Skräddarsydda golvskydd – FloorLiners

FloorLiners är helt enkelt de mest avancerade golvskydden på marknaden idag. De täcker bilens golv perfekt och ger ett ”komplett skydd”!

Skyddar bilens golv längs med alla kanter och sidor och till och med upp längs med sidorna i fotbrunnarna. Digitala lasermått av bilens golv ger ett perfekt resultat.

Ett HDTE-material (High-Density Tri-Extruded) som man söker patent för ger golvskyddet en styv kärna som skapar friktion mot mattan så att det inte glider samtidigt som skyddet får en behaglig ovansida. Avancerade ytor med kanaler transporterar bort vätska och skräp till en nedre behållare med fler kanaler för att minimera att vätska skvalpar omkring under körning. Så fort eventuell vätska har fångats upp i behållaren, på säkert avstånd från skor och kläder, kan du enkelt hälla ut den över bildörrens tröskel. Ordning och reda utan krångel.

Skydden till golvet i baksätet har många av de designfunktioner som finns i framsätet. De tillverkas i TPO-material (termopolyolefin) som inte bara är slitstarkt utan även håller sig smidigt i extrema temperaturer. Skydden bak är antingen helt eller delat, beroende på hur monteringen är i fordonet.

FloorLiners bidrar även till att skydda andrahandsvärdet på din bil, eftersom de hjälper till att hålla interiören i utmärkt skick. De är designade, utvecklade och tillverkade i USA.

FloorLiner är avsett för fordon med fabriksmattor. De passar inte fordon med vinylgolv om inget annat anges. Ta ut de gamla golvmattorna innan du lägger in de nya WeatherTech FloorLiner. Observera att färgerna på skärmen inte alltid exakt representerar färgerna på den faktiska produkten på grund av variationer i kalibreringen av datorskärmar.

Normal leveranstid: ca 1-2 veckor från att vi har din beställning.

Priset nedan är ett exempel. Golvskydden kan komma att kosta mer, beroende på utformningen till just din bil.

Vi hjälper dig personligen att finna rätt mönster till din bil.

Skicka ett mail till oss på info@toplift.se så hjälper vi dig!

Vänligen inkludera information om märke, modell och årsmodell i din förfrågan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Slut i lager

2,795.00 kr

Kort produktinfo

FloorLiners av allra högsta kvalitet (helt överlägsna vanliga gummimattor), skräddarsydda för din bil. Med 3D scannade mönster blir passformen perfekt och skyddar framsidan, baksidan och t.o.m. sidorna på fordonets fotutrymmen…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått90 × 80 × 10 cm

Du kanske även gillar…