Klippbara allväders bilmattor

WeatherTech AVM (All-Vehicle Mat) är tillverkad för att passa på så gott som alla fordonsgolv tack vare sin unika form och sina Trim-to-Fit-funktioner. Det stora forsknings- och formgivningsarbete som har lagts ned för att kunna producera denna matta har lett till att den kontinuerligt har varit den högst rankade allfordonsmattan när det gäller prisvärdhet, tillförlitlighet och användbarhet.

Vi har inte snålat när det gäller AVM-mattornas hållbarhet och tillförlitlighet. AVM Trim-to-Fit-mattan är gjord av vårt avancerade gummiliknande termoplastiska elastomermaterial (TPE) som är ett OEM-godkänt, nästan luktfritt och latexfritt material utan skadlig PVC, kadmium eller bly. Materialet är dessutom helt återvinningsbart! Det håller sig också smidigt även i de kallaste temperaturer. AVM:ens Trim-to-Fit-form bidrar till överlägset skydd för främre och bakre förar- och passagerargolv.

AVM-mattan är den första universalgolvmattan som har olika design för förar- och passagerarsidorna. Mattorna har även en hög kant och en uppsamlingsränna som fångar upp utspillda vätskor och skräp så att de inte hamnar direkt på golvet.

För att garantera säkerheten har AVM Trim-to-Fit-mattan det patenterade MatGrip-fästet samt ingjutna stift som gör att den ligger tätt mot golvet. Kombinationen av hög kvalitet vad gäller materialval och perfekta golvmått tack vare de praktiska trimlinjerna gör att AVM Trim-to-Fit-mattan bibehåller de önskvärda egenskaper som förväntas av en WeatherTech-produkt.

Obs! Innan du gör din beställning, tänk på att detta är en universalgolvmatta som måste anpassas (klippas till) efter ditt fordon. Om du vill ha en anpassad matta till ditt fordon, se våra FloorLiner eller allvädersgolvmattor.

Frammattor:
1,5 cm tjocka
48,2 cm breda och 68,5 cm långa
Kan skäras ned till 40,6 cm breda och 60,96 cm långa

Bakmattor i två delar:
1,5 cm tjocka
47 cm breda och 43,2 cm långa
Kan skäras ned till 41,9 cm breda och 38,1 cm långa

Observera att färgerna på skärmen inte nödvändigtvis är exakta återgivningar av produktens faktiska färger p.g.a. skillnader i skärmkalibreringar.

Normal leveranstid: 1-2 veckor från att vi har din beställning.

 kr

Svart

Svart

Beige

Beige

Grå

Grå

995.00 kr

Artikel: bilmattor_universal_bil_klipp_butw_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Mattor för alla fordon (AVM) är avancerade halvuniversella Trim-to-Fit-fordonsgolvmattor som har konstruerats för att fånga vätskor och smuts i interiören på din bil, lastbil, jeep eller minivan och skydda den mot oönskad smuts och fukt. …

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått80 × 70 × 10 cm