Klippbar allväders bagagerumsmatta

Universalskydd, WeatherTech AVM bagagemattor skyddar bilen från normalt slitage. Smart design i kombination med trimlinjer ger dig möjlighet att skräddarsy mattan efter din bil. Tack vare en upphöjd kant och en uppsamlingsränna rinner utspilld vätska inte ut i bilen.  Tillverkad i ett mjukt, böjligt gummimaterial som inte rullar ihop sig, spricker eller stelnar ens i minusgrader.  Behandlat och upphöjt utrymme med struktur håller lasten på plats.  Perfekt för all typ av last, från trädgårdsredskap till byggmaterial och till och med familjens husdjur.

I kombination med vårt engagemang för miljö och hållbar design har dessa funktioner lett till utvecklingen av vårt avancerade gummiliknande termoplastiska elastomermaterial (TPE) som är ett OEM-godkänt, nästan luktfritt och latexfritt material utan skadlig PVC, kadmium eller bly. Materialet är dessutom helt återvinningsbart! Finns i svart, beige och grå.

Obs! Innan du gör din beställning, tänk på att detta är en universalgolvmatta som måste anpassas (klippas till) efter ditt fordon. Om du vill ha ett färdiganpassat skydd till ditt fordon, se istället våra skräddarsydda skydd till bagagerum.

Storleksinformation:
135 cm breda och 91 cm långa
Kan skäras ned till 104 cm breda och 70 cm långa

Vänligen observera att dessa bagagerumsmattor behöver klippas till för att få korrekt passform till din bil. Kolla så att måtten kommer att passa din bil, innan du beställer.

Observera att färgerna på skärmen inte nödvändigtvis är exakta återgivningar av produktens faktiska färger p.g.a. skillnader i skärmkalibreringar.

Normal leveranstid: 1-2 veckor från att vi har din beställning.

 kr

Svart

Svart

Beige

Beige

Grå

Grå

935.00 kr

Artikel: bagagerumsmatta_universal_bil_klipp_butw_001 Kategori: Tagg:

Kort produktinfo

Universella AVM last-/bagagemattor till ditt fordons bagage- eller lastutrymme har en Trim-to-Fit-design som medger en sant anpassad passform och inkluderar specialkonstruerade inbuktningar och utbuktningar gjorda för att fånga och hålla vätskor borta från ditt fordons interiör…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått80 × 70 × 10 cm